Home Asperges

Asperges uit onze eigen achtertuin

De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving.

Het aspergeseizoen is weer begonnen!

Onze AA-kwaliteit asperges komen van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Asperges horen bij het zuiden. Onze klanten verdienen alleen de beste asperges die er zijn. Kijk hieronder voor de actuele prijzen van onze verse witte asperges.

1198

Asperges los

1 kilogram

Tips & inspiratie

Bewaren & bereiden

Bewaren & bereiden

Zo lang mogelijk genieten van je verse asperges? Wikkel witte asperges het liefst na thuiskomst in een vochtige theedoek en leg in de koelkast. Groene asperges bewaar je het best in een open plastic zak in de koelkast. Meer tips over asperges schillen, koken en bewaren? 

Lees meer >>

De lekkerste aspergerecepten

De lekkerste aspergerecepten

Het aspergeseizoen is kort. Haal daarom alles uit deze heerlijke groente en eet zo vaak mogelijk asperges. Saai? Zeker niet! Varieer met onze aspergerecepten op proefhetzuiden.nl!

Lees meer >>

AA-kwaliteit asperges uit Helden

Wij zijn trots op de topkwaliteit AA-asperges van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Deze asperges 20-28 mm dik, de beste die er zijn; verser vind je ze nergens! Dit is nou ├ęcht de smaak van het zuiden en daar weten wij natuurlijk alles van.

Onze asperges komen al sinds 2007 rechtstreeks van onze teler Teboza. Verskenner Tim is op bezoek gegaan bij onze teler Teboza om te zien hoe asperges groeien en het aspergesteken er nu aan toe gaat.

Maak je maaltijd compleet

Een heerlijke aspergemaaltijd op tafel zetten? Maak je maaltijd compleet met deze producten!

266
Jan Linders

Beenham

120 gram
23.15 999
999
Jan Linders

Biefstuk 2 op schaal

1 kilogram
155
Knorr

Aspergesaus

0.3 liter
225
Jan Linders

Vrije uitloopeieren M

6 stuks
299

Kropsla mix voordeelzak

0.2 kilogram
079

Krieltjes

0.45 kilogram
549
Vismarine

Zalmfilet op huid

0.28 kilogram