149

Champignons middel

Met aandacht en zorg geteeld door onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk. De eerste teler met een milieukeurmerk. 

149
  • Prijs per kilo3,73
  • Inhoud 0.4 kilogram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Jan Linders
Biefstuk 2 op schaal
23.15 999
999
Deze actie is geldig van 27-09-2021 t/m 03-10-2021
Peka
Aardappelgratin naturel
256
Onze Trots
Champignonsaus
205

Productinformatie

Witte 'gewone' champignons
De witte champignon is de meest gegeten champignon in Nederland. We eten deze champignon zelfs meer dan alle andere champignons bij elkaar. De witte champignon heeft namelijk een simpele smaak die bij iedereen wel in de smaak valt. 

Champignons uit het Brabantse Heeswijk
De champignons worden duurzaam, hygiënisch en milieubewust geteeld, wat volgens Jasper Kanters bijdraagt aan de unieke smaak en structuur van deze paddenstoelen. En veel verser kan niet, want deze paddenstoelen worden vandaag geplukt en liggen morgen al in de supermarkt!

Gezond en lekker
Champignons bevatten vitamine B12 en zijn zeer rijk aan eiwitten. Dit maakt de champignon tot een geschikte vleesvervanger. Champignons kunt u koken, garen, frituren of (roer)bakken.

Champignons bewaren en bereiden
Bewaar champignons in de koelkast in de originele verpakking, zodat ze kunnen ademen. Borstel de champignons voor gebruik schoon met een doek of borsteltje. Wassen is niet nodig. Op zoek naar recepten met champignons? Kijk in onze receptenzoeker.

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten:Champignons


Bewaarinstructies

Bewaren: Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Koel en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Groente & Fruit van Jan Linders.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingChampignons middel
  • Communicatie-adresNieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.