Home Onze Trots speciaalbier

Als beste speciaalbiersupermarkt van Nederland presenteren wij na Onze Trots Blond, Onze Trots Dubbel en Onze Trots Tripel, nu de Onze Trots Quadrupel! Gebrouwen door de bierkenners van Jan Linders én een aantal van onze klanten in de micro-brouwerij van Gulpener. In gelimiteerde oplage gebrouwen om het zuiden te vieren. 

Vekrijgbaar in gelimiteerde oplage!

Onze Trots Quadrupel is rijk aan de beste ingrediënten die Limburg te bieden heeft. Gebrouwen om het zuiden te vieren! En hoe konden we dat beter doen dan met een aantal eigen klanten, echte liefhebbers van speciaalbier!

"Een mooie dag waarin we veel hebben geleerd over het brouwproces en heerlijke biertjes hebben geproefd."

Onze Trots Quadrupel

Onze Trots Quadrupel

Een heerlijke Quadrupel met donkere, geroosterde mouten en geladerd op eikenhout. Rijk aan aroma's van vanille, donker fruit en een vleugje karamel. De spannende specerijenblend van kaneel, steranijs en zoethout maakt het helemaal af. Een speciaalbier om trots op te zijn!

Bij aankoop van één fles ontvang je een gratis glas! Let wel op: OP=OP.

Met liefde gebrouwen door onze eigen klanten

Met liefde gebrouwen door onze eigen klanten

Acht speciaalbier liefhebbers hebben samen met één vriend(in) meegebrouwen aan ons nieuwste Onze Trots speciaalbier. Zij werden feestelijk ontvangen in Microbrouwerij Gulpener en kregen een compleet verzorgde leerzame brouwdag mét lunch en rondleiding. Het resultaat? Het allernieuwste Onze Trots speciaalbier!

"Een mooie dag waarin we veel hebben geleerd over het brouwproces en heerlijke biertjes hebben geproefd."

Ik zweer dat ik...

Onze Trots speciaalbier wordt exclusief gebrouwen om te vieren dat we trots op het zuiden zijn. Daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vragen we je een eed af te leggen, waarmee je belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Ik zweer dat ik
als echte liefhebber
geniet van deze
met liefde gebrouwen
speciaalbieren.

Ik zweer dat ik
met onze Trots speciaalbier
het zuiden zal vieren.

Ik zweer dat ik
als oprechte zuiderling
dit bier nimmer
zal drinken
boven de rivieren.

Zo waarlijk
helpe mij mijn trots
op het zuiden.

Nog veel meer speciaalbieren...

Wat is jouw favoriet?

Wat is jouw favoriet?

Jan Linders heeft, naast Onze Trots Quadrupel, nog véél meer speciaalbieren! Kies bijvoorbeeld uit de lekkerste 75 cl speciaalbieren, nu extra voordelig voor maar 3,99 per fles. Welke ga jij proberen?

Alle bieraanbiedingen >>