Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Verspilling van 12.000 pompoenen wordt voorkomen

20-11-2020 – Jan Linders haalt als supermarkt van het zuiden al jaren zoveel mogelijk versproducten uit eigen streek en is sterk verbonden met zijn lokale boeren, telers en leveranciers. Daarom was het vanzelfsprekend om pompoenteler Poelen uit Groesbeek te helpen met de verkoop van iets kleinere pompoenen, die normaal gesproken bestemd zijn voor de horeca. Door deze pompoentjes in alle 62 Jan Linders supermarkten te verkopen, wordt de verspilling van ruim 12.000 pompoenen voorkomen.

Lees verder

Jan Linders voor de 15e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland!

22-09-2020 – Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Dit werd vanochtend via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt. Bij dit rapport wordt gekeken naar de waardering van consumenten voor de broodafdeling van supermarkten. Voor de 15e keer voert de supermarktketen van het zuiden met een rapportcijfer van 7,65 de ranglijst aan.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie