Home Klantenservice Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over Liefhebbers

Voor alle veelgestelde vragen over Liefhebbers kun je hier terecht. Voor meer informatie over het voordeelprogramma Liefhebbers kijk dan op janlinders.nl/liefhebbers

Ik heb een vraag over een ‘Gratis bij Jan Linders’ actie.

De 'Gratis bij Jan Linders' acties gaan binnenkort via ons liefhebbers programma. Dan krijg je bij 50 gespaarde punten een 'Gratis bij Jan Linders' product. Als je hier klikt vind je alle veelgestelde vragen van Liefhebbers. 

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreidere informatie over onze supermarkten vind je op de pagina supermarkten. Of stel jouw favoriete supermarkt in via jouw persoonlijk account. Zo heb je snel de informatie van jouw supermarkt bij de hand. 

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

Je vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kun je je het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt. 

Ik heb een vraag over sponsormogelijkheden van Jan Linders

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we ruim 60 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vind je op de pagina sponsoring

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor je beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en onze melk- en eiwitvrije producten van de huismerken Perfekt, Sum & Sam, G'woon, Oké, Bonbébé en Daily Chef. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is. 

Wat doet Jan Linders met mijn gegevens?

In ons privacystatement leggen wij je graag uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Soms doen we dat zelf, soms in samenwerking met andere organisaties. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, omdat we soms updates doorvoeren.